top of page

Group

Public·6 members
Henrique Consoni
Henrique Consoni

Psihologia Varstelor Tinca Cretu.pdf


Psihologia varstelor Tinca Cretu.pdf
Psihologia varstelor este o carte scrisa de Tinca Cretu, profesor universitar de psihologie la Universitatea din Bucuresti. Cartea a fost publicata in 2016 de editura Polirom si are 392 de pagini. Cartea se ocupa de studiul dezvoltarii psihice a omului de la nastere pana la batranete, cu accent pe psihologia copilului si adolescentului.


Cartea este structurata in trei parti: prima parte prezinta conceptele si metodele fundamentale ale psihologiei varstelor, a doua parte analizeaza caracteristicile psihice ale diferitelor etape de varsta, iar a treia parte abordeaza teme transversale, cum ar fi inteligenta, personalitatea, creativitatea, educatia si consilierea psihologica.


Download File: https://urlcod.com/2w3fVn


Cartea este destinata studentilor si specialistilor in psihologie, dar si celor interesati de cunoasterea si intelegerea propriei dezvoltari si a celorlalti. Cartea este scrisa intr-un limbaj accesibil si ilustrata cu exemple si studii de caz relevante. Cartea ofera o viziune unitara asupra transformarilor psihice de-a lungul intregii vieti, tinand cont de factorii biologici, sociali si culturali care influenteaza dezvoltarea umana.


Cartea Psihologia varstelor poate fi descarcata si citita in format PDF de pe diferite site-uri web, cum ar fi [Academia.edu], [Citeste-Carti.ro], [Citești instant] sau [carti-pdf.eu]. Cartea poate fi achizitionata si in format fizic de la [Libris] sau alte librarii online.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page